Profita Acum de Reducerile de Primavara!

DOAR AZI - EXTRA Reducere 20%

La Toate Produsele

STOC20

Termeni si Conditii

SECTIUNEA 1 – INFORMATII LEGALE PRIVIND SITE-UL LUXU.RO

Site-ul luxu.ro reprezinta un magazin online si este proprietatea firmei WALTER BAUMAN SRL cu sediul in Jud. Ilfov, Oras Bragadiru, Str. Mărgelelor, Nr.27, Camera 1, Ap.10, CUI:47897515, Registru Comertului:J23/2114/2023, capital social 200 Ron, email: contact@luxu.ro, telefon 0745846234.

Utilizarea Site-ului este guvernata de acesti termeni si conditii de utilizare.
 
Prin accesarea Site-ului, utilizatorul de Internet este de acord sa respecte termenii de utilizare de mai jos. Utilizatorul confirma ca a citit, a inteles si a acceptat in intregime aceste conditii de utilizare. Daca Utilizatorul nu este de acord cu oricare dintre aceste conditii de utilizare, Utilizatorului i se refuza accesarea Site-ului. Orice noi functionalitati sau instrumente adaugate ulterior fac parte integranta din Termeni si Conditii. Vom actualiza intotdeauna ultima versiune pe aceasta pagina. Ne rezervam dreptul de a adauga, inlocui sau schimba orice parte din acesti Termeni si Conditii adaugand modificarile pe site. Este responsabilitatea dumneavoastra de a verifica periodic aceasta pagina pentru eventualele modificari. Prin continuarea accesarii acestui site web veti accepta implicit orice schimbare.
 
SECTIUNEA 2 – CONDITII GENERALE

Ne rezervam dreptul de a refuza pe oricine pentru orice motiv, oricand. Acceptand aceste conditii, dumneavoastra declarati ca intelegeti ca toate informatiile schimbate intre WALTER BAUMAN SRL ca furnizor si dumneavoastra in calitate de client, sunt informatii confidentiale si sunt securizate conform legislatiei romanesti. Accesul la www.luxu.ro in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Cumparator. Sunteti de acord sa nu copiati, vindeti sau reproduceti partial sau integral orice functionalitate sau continut al acestui site fara acordul nostru. Termenii si conditiile incluse aici cuprind cele mentionate dar nu se vor limita la acestea.

SECTIUNEA 3 – TERMENI SI CONDITII PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI

Utiliarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din acesta.
Definitii si termeni:

 • Vanzator – societatea WALTER BAUMAN SRL
 • Cumparator – persoana fizica/ persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda.
 • Utilizator – orice persoana fizica/ jurdica care, prin utilizarea site-ului si-a dat acordul cu privire la clauzele mentionate in sectiunea Termeni si Conditii.
 • Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (comenzi, facturi fiscale, garantii, etc.)
 • Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului, a telefonului sau postei electronice intentia sa de a achizitiona Produse si Servicii de pe Site.
 • Produse si Servicii – orice bun sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
 • Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si Cumparatorului.
 • Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Produselor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator cu referire la informatiile continute de acesta.
 • Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume de bani rezultate din vanzarea unui Produs si/sau Serviciu de catre SC WALTER BAUMAN SRL Cumparatorului, prin utilizarea modalitatilor de plata, indiferent de modalitatea de livrare.

Continutul site-ului
Luxu.ro face tot posibilul pentru a actualiza continutul Site-ului si pentru a furniza Utilizatorului informatii corecte. Cu toate acestea, firma WALTER BAUMAN SRL nu va fi trasa la raspundere pentru orice posibile erori si/sau omisiuni. Luxu.ro isi rezerva dreptul de a modifica, rezilia, suspenda sau intrerupe orice serviciu sau continut al Site-ului, fara niciun avertisment prealabil. Utilizatorul poate semnala orice eroare sau omisiune la urmatoarea adresa de e-mail: contact@luxu.ro. Orice utilizare a Site-ului care nu este conforma cu scopul initial al acestuia si orice incalcare a acestor Termeni si Conditii pot conduce la aplicarea de sanctiuni penale si civile prevazute de lege. Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea sau utilizarea in scop comercial oricaror informatii reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Accesarea site-ului
Accesarea serviciilor se face prin intermediul unui dispozitiv (calculator, tableta, telefon, etc) conectat la o retea de telecomunicatii care permite accesarea Site-ului in conformitate cu protocoalele de comunicatie folosite in mod obisnuit de Internet. Luxu.ro face tot posibilul sa mentina accesibilitatea Site-ului 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana, totusi, fara a-si asuma nici o obligatie in acest sens. Accesarea Site-ului poate fi temporar intrerupta pentru intretinere, actualizare si orice alte scopuri. In niciun caz, WALTER BAUMAN SRL nu va fi trasa la raspundere pentru aceste intreruperi sau pentru orice consecinte pe care le poate suporta utilizatorul. In plus, WALTER BAUMAN SRL nu va fi trasa la raspundere pentru existenta malware (virusi, softuri care blocheaza pagina, etc) pe site-ul sau si nici pentru orice consecinte pe care le poate suporta utilizatorul.

Links
Odata ce ati accesat un link din site-ul nostru, acesta va poate redirectiona in afara lui pe pagina aferenta linkului. Nu suntem responsabili pentru politicile de securitatea informatiei sau protectia informatiilor cu caracter personal de pe site-ul accesat si va incurajam sa le cititi de fiecare data. Accesarea unor astfel de site-uri se face strict pe raspunderea dumneavostra.

SECTIUNEA 4 – PROPRIETATEA INTELECTUALA

Marci comerciale inregistrate
Marcile inregistrate care apar pe site-ul luxu.ro sunt proprietatea luxu.ro si/sau proprietatea societatii-mama WALTER BAUMAN SRL sau brand-uri care apartin tertilor care au autorizat utilizarea acestor marci comerciale de catre luxu.ro si/sau societatea-mama. Accesarea Site-ului nu acorda alte drepturi decat vizualizarea continutului Site-ului. Publicarea acestui Site pe Internet nu elimina obtinerea oricarei licente de utilizare a marcilor comerciale citate, orice astfel de utilizare depinzand de autorizarea expresa, prealabila, scrisa, a detinatorului(ilor) marcii.

Drepturi de autor, drepturi de proprietate intelectuala, marcile comerciale si patentele
Site-ul constituie proprietate intelectuala protejata de drepturile privind proprietatea intelectuala. Toate elementele Site-ului, toate produsele prezentate sunt proprietatea exclusiva a luxu.ro si/sau a societatii-mama WALTER BAUMAN SRL, care sunt singurele entitati autorizate sa exercite drepturile de proprietate intelectuala relevante. Utilizatorul nu dobandeste nici o licenta sau niciun alt drept decat acela de a accesa Site-ul. Site-ul, componentele si produsele sale sunt protejate de legislatia din Romania si conventiile internationale privind respectarea drepturilor de autor, design, marci comerciale si patente. Reproducerea si/sau reprezentarea acestor componente este autorizata numai in scop informativ, cu aplicabilitate strict personala si privata. Toate cererile de autorizare trebuie transmise la urmatoarea adresa de e-mail: contact@luxu.ro

Drepturi de autor privind imaginile si produsele LUXU
Toate drepturile de autor privind imaginile de pe site-ul luxu.ro dar si referitor la produsele afisate apartin WALTER BAUMAN SRL sau furnizorilor terti care au acordat o licenta de folosire a lor catre luxu.ro. Subliniem ca produsele LUXU reprezinta marci internationale protejate de legile romanesti si internationale in domeniul proprietatii intelectuale. Subliniem ca toate pozele de pe site-ul luxu.ro sunt protejate de legile privind drepturile de autor romanesti si internationale. Orice reproducere neautorizata a acestora va atrage dupa sine raspunderea in fata legilor romanesti si internationale. Daca nu se prevede altceva, in cazul in care utilizatorul de Internet incarca materiale pe acest Site, utilizatorul de Internet acorda luxu.ro, societatilor afiliate si reprezentantilor acesteia dreptul neexclusiv, liber de redevente, perpetuu, irevocabil, cu posibilitatea completa de acordare de sublicente, cu scopul de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea lucrari derivate din astfel de continut, distribui, copia si afisa orice astfel de continut in intreaga lume, in orice forma, pe orice suport sau prin orice tehnologie cunoscute in prezent sau care vor fi dezvoltate ulterior. Utilizatorul de Internet declara si garanteaza ca materialele pe care le incarca sunt corecte; ca utilizarea materialelor nu incalca acesti Termeni de utilizare si nu va aduce prejudicii niciunei persoane sau entitati; si ca utilizatorul de Internet va despagubi luxu.ro, societatea-mama, societatile afiliate acesteia, furnizorii, agentii, administratorii, directorii, angajatii, reprezentantii, partenerii, filialele, succesorii si cesionarii acesteia in cazul oricaror pretentii rezultate din materialele incarcate de utilizatorul de Internet.

SECTIUNEA 5 – ACURATETEA SI ACTUALIZAREA INFORMATIILOR

WALTER BAUMAN SRL nu este responsabila daca informatia de pe acest site nu este corecta, completa sau actualizata. Continutul acestui site este furnizat pentru informare generala si nu ar trebui sa fie folosit in luarea deciziilor fara a consulta mai multe surse de informatii. Folosirea oricarui continut de pe acest site in luarea deciziilor se face pe riscul dumneavoastra. Administratorul luxu.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. S-au facut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea informatiilor si a continutului, cu toate acestea, nu putem fi responsabili de erorile tipografice si nu facem nici o declaratie cu privire la exhaustivitatea, precizia sau actualitatea unor astfel de inregistrari, descrieri sau imagini (inclusiv caracteristici, in aceasta). Aceste informatii si disponibilitatea oricarui Produs (inclusiv valabilitatea unei reduceri) pot fi modificate in orice moment fara notificare. Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor si/sau Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate cu titlu de prezentare.

SECTIUNEA 6 – MODIFICAREA PRETURILOR SI SERVICIILOR

Schimbarea preturilor produselor se va face de cate ori consideram ca este nevoie fara o anuntare prealabila. Ne rezervam dreptul de a modifica sau intrerupe orice serviciu sau pret, oricand, fara o notificare in acest sens. Pretul produsului/produselor este cel mentionat pe SITE. Toate preturile includ TVA. WALTER BAUMAN SRL atentioneaza asupra faptului ca pot exista teoretic cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. Acest lucru nu atrage obligatia din partea noastra de a livra produsul la pretul eronat.

SECTIUNEA 7 – PRODUSE

Anumite produse sau servicii pot fi limitate cantitativ sau ca disponibilitate in timp. Ne rezervam dreptul, dar nu suntem obligati, sa limitam vanzarea produselor si serviciilor la anumite regiuni geografice in functie de intelegerile pe care le avem cu furnizorii nostri. WALTER BAUMAN SRL face eforturi constant pentru a oferi clientilor sai cele mai mai bune produse conforme cu legislatia europeana in domeniu insa nu garanteaza ca acestea vor corespunde calitativ asteptarilor dumneavoastra. Scopul nostru este de a oferi un standard excelent de serviciu, cu toate acestea, daca simtiti ca este posibil sa nu fie realizat acest lucru, va rugam sa ne anuntati. Tratam cu maxima responsabilitate toate solicitarile, si depunem toate eforturile pentru a le rezolva cat mai repede posibil. Masuratorile, masurile si descrierile similare ale produselor pot fi aproximative si sunt doar pentru comoditate sau referinta. Ne straduim sa oferim cu precizie toate informatiile cu variante rezonabile referitoare la culorile sau accesoriile afisate, totusi finalizarea reala pe care o puteti vizualiza poate depinde de sistemul dumneavoastra de calculator sau suportul media, prin urmare nu putem garanta ca dispozitivul pe care il folositi va afisa cu acuratete culorile.

Livrarea
Livrarea produselor se va face prin intermediul firmelor de curierat, firmelor de transport agreate de noi sau postei conform termenelor de livrare afisate pentru fiecare produs, iar acestea pot fi prelungite in cazul sarbatorilor legale si/sau zilelor libere cu numarul zilelor nelucratoare. In cazul in care apar modificari fata de termenul de livrare afisat (finalizare productie mai devreme, intarzieri de la frunizori, perioade de concedii ale furnizorilor, vreme nefavorabila, intemperii, etc) veti fi informat de catre colegii nostri. In cazul in care primirea produselor comandate intarzie din cauza Utilizatorului/Cumparatorului, acesta datoreaza despagubiri de stocare in favoarea WALTER BAUMAN SRL (luxu.ro) in valoare de 0,1% din valoarea comenzii fara TVA pentru fiecare zi de intarziere dupa expirarea celor 3 (trei) zile de la primirea instiintarii despre livrarea comenzii in cazul in care livrarea nu se poate efectua. In ambele cazuri despagubirea se plateste la cerere. Amanarea in prealabil a primirii produselor se poate face telefonic, la numarul: +40745846234, sau prin e mail: contact@luxu.ro. In cazul nerespectarii termenului indicat mai sus, sunt valabile regulile generale de anulare a comenzilor. Neprimirea de catre Cumparator a produselor, la data stabilita, conduce in mod automat la adaugarea in plus a cheltuielilor de transport  pentru urmatoarea livrare stabilita. In cazul in care s-au efectuat 2 incercari de livrare la adresa clientului iar acesta nu a primit produsele, comanda se anuleaza si se vor retine din banii virati pentru produse valoarea transportului necesare pentru aducerea produselor la firma-mama WALTER BAUMAN SRL. Absenta de la adresa si neprimirea comenzii se considera: orice absenta/neprimire care nu a fost anuntata in prealabil sau a fost anuntata in ziua livrarii, fara a avea motive de forta majora (inundatii, incendiu, cutremur, decesul Cumparatorului sau a cuiva din familia lui). WALTER BAUMAN SRL (luxu.ro) nu este responsabila pentru masuratori facute gresit avand drept consecinta imposibilitatea introducerii produsului in casa Cumparatorului. WALTER BAUMAN SRL (luxu.ro) poate cere o confirmare suplimentara pe telefon, fax sau e-mail, pentru livrarea comenzii. In cazul in care Cumparatorul refuza sa ofere informatia ceruta de catre Vanzator, aceasta va conduce in mod automat la anularea livrarii comenzii sau chiar anularii comenzii pana la primirea confirmarii Cumparatorului, cu sau fara instiintarea in prealabil a Cumparatorului. Daca atunci cand s-a efectuat comanda a fost oferita adresa gresita sau falsa, sau persoana de contact si/sau numar de telefon nu au fost indicate corect, WALTER BAUMAN SRL (luxu.ro) nu isi asuma responsabilitatea pentru neindeplinirea comenzii ca urmare a informatiei incomplete sau incorecte oferite de catre Cumparator. WALTER BAUMAN SRL (luxu.ro) isi pastreaza dreptul de a refuza livrarea sau schimba locul de livrare a produselor comandate, in urmatoarele conditii:

 • imposibilitatea din motive obiective de a se efectua livrarea in locuri cu infrastructura slab dezvoltata sau neadecvata,
 • drumuri neasfaltate, drumuri inguste care pun in pericol mijlocul de transport cu care se transporta marfa sau sanatatea soferului si a personalului insotitor,
 • regiuni sau cartiere cu rata crescuta de criminalitate, acte de violenta si vandalism.

In cazul in care este schimbat locul de livrare, WALTER BAUMAN SRL (luxu.ro) se obliga sa anunte Cumparatorul in prealabil despre acesti factori care impiedica livrarea in locul dorit si sa stabileasca un alt loc de livrare confortabil pentru ambele parti. WALTER BAUMAN SRL (luxu.ro) nu este raspunzator pentru intarziere in cazul in care aceasta este din vina transportatorului sau a curierului care face livrarea si/sau in cazul circumstantelor care nu depind de WALTER BAUMAN SRL (luxu.ro). Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea continutului unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB (sau CMR) sau se intocmeste un proces verbal de constatare si se refuza primirea. Cumparatorul trebuie sa informeze personalul luxu.ro in termen de 24 ore, la numarul de telefon +40745846234 sau la e-mailul contact@luxu.ro. La primirea marfii, Cumparatorul sau tertul sunt obligati sa semneze documentele de insotire a marfii. Tertul se considera orice persoana care nu este titular al comenzii insa primeste marfa livrata la adresa de livrare indicata de catre Cumparator. Vanzatorul nu poate fi tras la raspundere daca persoana care primeste marfa comandata nu este titularul comenzii ci un tert desemnat de Cumparator si daca aceasta persoana nu verifica bine produsele la primire. Semnatura tertului de acceptare a produselor livrate este la fel de valabila ca si semnatura titularului comenzii. In cazul in care Cumparatorul nu este gasit la termenul indicat in prealabil pentru efectuarea livrarii la adresa si/sau accesul la adresa de livrare a fost limitat (nu a fost asigurat), WALTER BAUMAN SRL (luxu.ro) este eliberat de responsabilitatea de a livra marfa comandata, iar Cumparatorul poate pierde drepturile sale cu privire la comanda efectuata si livrarea ei. Atunci cand marfa livrata nu corespunde cu marfa comandata de Utilizator, acest lucru putand fi stabilit la o examinare obisnuita a produselor primite, Cumparatorul are dreptul de a cere ca marfa care i-a fost livrata sa fie schimbata cu una care corespunde comenzii lui initiale, cat mai repede posibil. Cumparatorul se obliga sa instiinteze luxu.ro cat mai repede posibil, la numarul de telefon +40745846234 sau la e-mail contact@luxu.ro. Nu se va accepta refuzul unui produs livrat pentru culoare neconforma cu cea de pe ecranul dispozitivului prin care a fost consultat si comandat produsul pe site-ul luxu.ro. WALTER BAUMAN SRL (luxu.ro) nu poate fi tras la rapundere pentru neconcordante intre culorile din realitate si cele de pe ecranul dispozitivului pe care l-ati folosit pentru a plasa comanda. Valoarea maxima a obligatiilor WALTER BAUMAN SRL fata de orice Cumparator in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Vanzator de la Cumparator.

Comanda
Orice produs este diponibil la achizitie conform mentiunilor afisate in dreptul sau. Nu toate produsele sunt pe stoc in momentul lansarii comenzii. Finalizarea comenzii presupune consimtamantul dumneavoastra implicit pentru furnizarea unor informatii personale sau pentru a fi contactat de reprezentantii luxu.ro. Comanda poate fi anulata in orice moment de luxu.ro fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • invalidarea cardului de catre banca sau procesatorul de plati,
 • furnizarea de informatii incorecte sau incomplete,
 • furnizarea de date fictive sau tentative de frauda,
 • neefectuarea platii in termenul stabilit in cazul comenzilor in care Cumparatorul a selectat metoda de plata prin transfer bancar,
 • la o comanda anulata sau neridicata, contul Utilizatorului se va bloca iar acesta nu va mai avea acces la comenzi. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

In cazul produselor personalizate, Cumparatorul se poate retrage din contract fara plata unor despagubiri, in termen de maxim 3 zile lucratoare de la data platii efectuate. WALTER BAUMAN SRL nu poate fi tras la raspundere pentru deciziile nepotrivite ale Cumparatorului in materie de dimensiuni, culori, finisaje, materiale personalizate

Garantia produselor
Site-ul luxu.ro face eforturi permanente pentru a oferi clientilor sai produse de cea mai buna calitate si sigure. Toate produsele comercializate de luxu.ro raspund celor mai inalte standarde de siguranta asa cum sunt ele definite in legislatia europeana si romana. Produsele comercializate de luxu.ro au garantia oferita de producatorul respectivului produs. Garantiile se solutioneaza prin repararea sau inlocuirea produsului. Transportul conform garantiei se va efectua pe cheltuiala luxu.ro iar solutionarea garantiei se va face in termen de maxim 30 de zile calendaristice. Garantia este valabila pentru proprietarul initial al unui produs vandut de WALTER BAUMAN SRL, acesta neputand fii transferat unei alte persoane fizice sau juridice. WALTER BAUMAN SRL nu isi asuma nici o raspundere privind consecintele pe care le-ar avea utilizarea sau intretinerea gresita a produselor, cauzate de nerespectarea instructiunilor producatorului. Cumparatorul este de acord cu faptul ca produsele manufacturate si cele din materiale naturale precum lemn, piele, nu pot fi fabricate identic din punct de vedere al texturii, finisajelor, nuantelor de culoare pe diferite suprafete si particularitati aparente pe material. Cumparatorul este de acord cu faptul ca produsele din lemn masiv pot prezenta elemente naturale precum noduri, mici crapaturi, coloratii, etc. Acestea nu vor fi folosite pentru a se invoca garantia.

Nu fac obiectul garantiei
Conform legii nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, pete, material agatat, decolorari, sticla sparta, componente sau piese arse sau plesnite, etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate sau temperatura necorespunzatoare, decolorari din cauza expunerii la soare direct sau la surse de caldura directe, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice, etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, utilizarea unui produs de interior in exterior. Garantia nu acopera pagube produse de situatii de forta majora (inundatii, cutremur, incendiu si alte calamitati similare). Garantia se refera la calitatea produsului si nu poate fi extinsa asupra utilizarii sau manipularii incorecte.

Nu fac obiectul garantiei urmatoarele: lovituri, crapari, pete, arsuri, material agatat, decolorari, spargerea sticlelor, ciobiri si zgarieri rezultate in urma manipularii incorecte in zona usilor, scarilor de bloc, holurilor sau rezultate in urma contactului cu diferiti pereti,produsele deteriorate in urma dezambalarii necorespunzatoare, folosind obiecte dure sau ascutite care duc la taierea, frecarea sau zgarierea suprafetelor,

 • frecarea cu materiale abrazive,
 • utilizarea unui produs de interior in zone exterioare,
 • expunerea produsului direct la soare, la surse de cadura directe (ex: masa din lemn masiv amplasata langa un calorifer), la temperaturi prea mari sau prea mici, umiditate nerespectand intructiunile de utilizare ale produsului (ex: o umiditate foarte scazuta in cazul lemnului masiv duce la crapaturi),
 • in cazul in care Cumparatorul incearca repararea sau eliminarea neconformitatilor la un centru de service (montaj/demontaj) neautorizat de luxu.ro
 • daune produse de situatii de forta majora (inundatii, cutremur, incendiu si alte calamitati similare),
 • montarea si utilizarea gresita a produselor, care pot duce la deterioarea in timp a acestora (ex: bratele unui scaun montate invers fata de pozitia corecta).

Pentru contactarea in vederea garantiei:

sau te rugam sa ne trimiti o solicitare pe contact@luxu.ro sau la telefonul de contact +40745846234 care sa contina urmatoarele informatii:

 • prenumele si numele;
 • e-mail-ul;
 • numarul de telefon
 • data achizitionarii produsului;
 • adresa de corespondenta;
 • descrierea problemei care face obiectul garantiei;
 • o fotografie a etichetei de pe produs in cazul produselor LUXU (eticheta este situata pe spatele corpurilor sau pe dosul placilor de masa);
 • minim 2 fotografii de perspectiva, din unghiuri diferite, ale produsului, marcand defectul;
 • minim 2 fotografii de detaliu ale defectului reclamat, asezand langa el un obiect etalon (de exemplu o rigla gradata, un creion, o moneda, etc.);
 • descrierea detaliata a defectului reclamat si mentionarea posibilelor cauze;
 • in cazul deteriorarii in timpul transportului: se va scrie pe documentul de transport (CMR, bon de livrare, aviz de insotire, document predare-primire cu mentionarea deteriorarilor si semnatura de confirmare a soferului, insotita de o fotografie a ambalajului deteriorat

Link-uri utile: http://www.anpc.gov.ro/

SECTIUNEA 8 – PROCEDURA DE RETURNARE A PRODUSELOR

In situatia putin probabila in care produsul achizitionat este nefunctional sau are vicii de fabricatie, luxu.ro il va inlocui in cel mai scurt timp posibil fara alte formalitati. In acest caz toate cheltuielile de livrare si retur vor fi suportate de catre Vanzator. In eventualitatea in care Vanzatorul nu poate inlocui produsul din motive de stoc, va rambursa banii catre Cumparator in termen de 14 zile de la data returnarii produselor neconforme.

Legislatie
Potrivit art.13 alin. (3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014 aveti dreptul de a va retrage din contract, respectiv de a returna un bun achizitionat, dar nepersonalizat, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea vreunui motiv si fara a suporta alte costuri exceptand cele de livrare. Prima zi din cele 14 stabilite de lege este considerata ziua in care ati intrat in posesia fizica a bunului. Daca ati facut o singura comanda cu produse multiple care se livreaza la date diferite, ziua a 14-a, va fi considerata ziua in care ati primit produsul respectiv. In cazul in care doriti sa va retrageti din contract in termenul legal, este necesar sa returnati si eventualele cadouri care au insotit produsul sau pachetul. luxu.ro va va rambursa banii in maxim 14 zile de la data receptionarii produsului returnat. In acest caz, singura modalitate prin care vor fi rambursati banii catre dumneavoastra va fi prin transfer bancar. Mai exact:

 • Pentru comenzile efectuate cu cardul online – vom returna banii in contul de card din care a fost efectuata plata.
 • Pentru comenzile efectuate prin virament bancar – vom returna banii prin virament bancar in contul din care s-a facut plata.

Luxu.ro isi rezerva dreptul de a amana rambursarea sumei pana la primirea bunurilor vandute si evaluarea acestora. In situatia exceptionala in care nu vom putea livra un produs, luxu.ro va va informa imediat si va va returna banii in termen de maxim 14 zile de la data la care am constatat imposibilitatea livrarii.

IMPORTANT! PRODUSE PERSONALIZATE

In conformitate cu OUG 34/2014, art 16, sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta produsele confectionate conform specificatiilor dumneavoastra sau personalizate in mod clar. Multe din produsele din lemn masiv, canapele sau covoare sunt produse conform specificatiilor dumneavoastra avand in vedere paleta mare de optiuni de culoare, dimensiuni si materiale pe care o oferim. Din acest motiv foarte multe din produsele comercializate de luxu.ro intra sub incidenta acestei legi si sunt excluse de la dreptul de retragere odata plasata comanda.

Conditii de retur
Conform legislatiei Romaniei poti returna orice produs cumparat online in termen de 14 zile de la data primirii acestuia in urmatoarele conditii: 

 • sa nu prezinte urme de utilizare, asamblare, zgarieturi, lovituri, pete, arsuri, scamosari, interventii neautorizate, etc,
 • sa aiba ambalajul, etichetele si accesoriile intacte,
 • produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, pete, arsuri, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
 • produsul returnat trebuie sa fie insotit de certificatul de garantie in original,
 • produsul nu a fost personalizat de catre Cumparator in momentul plasarii comenzii

In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, zgarieturi, pete, arsuri, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. Acesta clauza se aplica conf. O.U.G Nr.34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G Nr.34/2014. In cazul retururilor repetate (peste 3 retururi nefondate) ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului si inregistrarea de comenzi noi. Daca produsul nu corespunde cerintelor sau asteptarilor dumneavoastra va recomandam evitarea utilizarii sau montarii lui. In cazul in care doriti returnarea produsului va rugam sa ne anuntati cat mai repede posibil, pe e-mail contact@luxu.ro sau pe telefon +40745846234. Achizitionarea unui produs dintr-un magazin online este asimilata contractelor la distanta. Puteti denunta unilateral contractul insa costurile de rambursare a produselor catre vanzator vor cadea in sarcina dumneavoastra dupa ce ne veti anunta in prealabil. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si produs nou, WALTER BAUMAN SRL are dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea Cumparatorului, de a i se reexpedia produsul, pe cheltuiala sa. In cazul in care Cumparatorul a returnat un produs si solicita inlocuirea, iar WALTER BAUMAN SRL, nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, aceasta va oferi Cumparatorului contravaloarea produsului sau alt produs in cazul in care Cumparatorul accepta acest lucru.

Contact in vederea returnarii produselor nepersonalizate
Pentru contactarea in vederea returnarii produselor nepersonalizate, va rugam sa ne trimiteti o solicitare pe contact@luxu.ro sau la telefonul de contact +40745846234 care sa contina urmatoarele informatii:

 • prenumele si numele
 • numarul comenzii
 • adresa de e-mail
 • numarul de telefon
 • data achizitionarii produsului
 • adresa de corespondenta
 • contul bancar in care sa fie livrati banii
 • (optional) o scurta motivatie
 • poze cat mai explicite care sa arate problema descoperita la produs

SECTIUNEA 9 – PROCEDURA DE RECLAMATII

Pentru contactarea in cazul unei reclamatii, te rugam sa ne trimiti o solicitare pe contact@luxu.ro sau la telefonul de contact +40745846234 care sa contina urmatoarele informatii:

 • prenumele si numele;
 • e-mail-ul;
 • numarul de telefon;
 • data achizitionarii produsului;
 • adresa de corespondenta;
 • descrierea problemei care face obiectul garantiei;
 • o fotografie a etichetei de pe produs in cazul produselor LUXU (eticheta este situata pe spatele corpurilor sau pe dosul placilor de masa);
 • minim 2 fotografii de perspectiva, din unghiuri diferite, ale produsului, marcand defectul;
 • minim 2 fotografii de detaliu ale defectului reclamat, asezand langa el un obiect etalon (de exemplu o rigla gradata, un creion, o moneda, etc.);
 • descrierea detaliata a defectului reclamat si mentionarea posibilelor cauze;
 • in cazul deteriorarii in timpul transportului: se va scrie pe documentul de transport (CMR, bon de livrare, aviz de insotire, document predare-primire cu mentionarea deteriorarilor si semnatura de confirmare a soferului, insotita de o fotografie a ambalajului deteriorat

Toate reclamatiile vor fi analizate cu responsabilitate si disponibilitate de catre WALTER BAUMAN SRL si la toate reclamatiile se va oferi un raspuns in maxim 30 de zile de la data depunerii acestora.

SECTIUNEA 10 – LIMBA

Limba utilizata in toate comunicarile scrise sau electronice intre toate partile implicate este limba romana.

SECTIUNEA 11 – ACURATETEA INFORMATIILOR SI FACTURAREA

Prin folosirea luxu.ro sunteti de acord sa ne furnizati informatii complete si corecte necesare pentru achizitionarea produselor si serviciilor oferite.

SECTIUNEA 12 – ERORI, INADVERTENTE SI OMISIUNI

Ocazional exista posibilitatea ca anumite informatii expuse in site-ul luxu.ro sa contina erori de introducere, informatii incomplete sau alte omisiuni care pot fi legate de descrierea produselor, preturi, oferte sau disponibilitate. Ne rezervam dreptul de a corecta orice eroare, inadvertenta sau omisiune, de a schimba sau inlocui orice informatie sau de a anula orice comanda daca constatam erori in acest sens. Acest lucru nu va atrage nici o obligatie din partea noastra in a notifica Cumparatorul legat de comenzile viitoare sau deja introduse.

SECTIUNEA 13 – UTILIZARE INTERZISA

In completare la Termenii si Conditiile prezentate, este interzisa utilizarea site-ului luxu.ro sau a continutului acestuia pentru activitati ilegale, pentru a implica alte persoane in activitati ilegale, pentru a incalca orice lege internationala, locala sau nationala, pentru a incalca drepturi de proprietate intelectuala, pentru a abuza, insulta, defaima, intimida sau discrimina pe oricine pe baza de orientare sexuala, religie, rasa, nationalitate, origine sau dizabilitate, pentru a introduce date false, pentru a transmite virusi informatici sau orice alt tip de cod informatic care ar putea fi folosit intr-un mod prin care ar afecta functionalitatea sau operabilitatea oricarui alt site sau a internetului. Este interzisa folosirea sau implicarea luxu.ro sau a continutului sau in colectarea sau monitorizare oricaror informatii personale, pentru a spama, pentru orice scop obscen sau imoral sau care poate interfera cu functionalitati de securitate ale altor site-uri sau Internetului. Ne rezervam dreptul de a intrerupe orice furnizare de informatii, produse sau servicii in cazul in care avem suspiciuni referitoare la o utilizare nerezonabila a site-ului conform scopului pentru care a fost creat. Nu vom fi responsabili pentru eventualele pierderi sau daune cauzate de un virus, sau alte materiale daunatoare tehnologic care pot infecta echipamentele computerului, programele de calculator, datele sau alte materiale de proprietate din cauza utilizarii de catre dumneavoastra a site-ului nostru sau descarcarea oricarui continut de pe el sau pe orice site legat de acesta.

SECTIUNEA 14 – LIMITAREA GARANTIILOR SI A RASPUNDERII

Nu garantam ca utilizarea site-ului luxu.ro va fi sigura, lipsita de erori sau neintrerupta. Nu garantam ca rezultatele cautarii sau informatia de pe site-ul luxu.ro va fi sigura, lipsita de erori sau neintrerupta. Ca utilizator sunteti de acord in mod explicit ca utilizarea site-ului se face pe propriul dumneavoastra risc. In nici un caz WALTER BAUMAN SRL, site-ul luxu.ro, administratorul, directorii, angajatii, colaboratorii, furnizorii, agentii, furnizorii de service, nu vor fi implicati in orice accidentare, pierdere, despagubire sau orice consecinta legala directa sau indirecta, speciala, sau pierdere financiara sau orice alta situatie similara. Daca utilizati serviciile noastre in numele unei companii, compania respectiva accepta prezentii Termeni si Conditii. Compania respectiva ne va apara si ne va despagubi pe noi, partenerii, functionarii, agentii si angajatii nostri impotriva oricaror pretentii, procese sau actiuni rezultate din sau in legatura cu utilizarea produselor sau cu incalcarea prezentilor Termeni si Conditii, inclusiv toate raspunderile sau cheltuielile rezultate din pretentiile, pierderile, daunele, procesele, penalizarile, costurile de judecata si onorariile avocatilor. WALTER BAUMAN SRL nu raspunde pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa dumneavoastra sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea acestui site, produselor cumparate si a informatiilor pe care acesta le cuprinde sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari. WALTER BAUMAN SRL nu poate sa fie trasa la raspundere pentru intarzierea livrarii produselor cumparate, din motive ce nu tin de ea, dar care tin de termene intarziate ale furnizorilor, termene intarziate de transport, vreme nefavorabila, inundatii sau intemperii, etc.

SECTIUNEA 15 – SUSPENDAREA ACCESULUI

Accesarea site-ului www.luxu.ro poate fi restrictonata sau suspendata fara o notificare prealabila, in cazul in care nu au fost respectate conditiile de utilizare.

SECTIUNEA 16 – CONFIDENTIALITATEA INFORMATIILOR

Ce facem cu informatiile dumneavoastra?
Cand achizitionati ceva din magazinul nostru, ca parte din procesul de vanzare sau informare, suntem nevoiti sa colectam unele informatii personale cum ar fi numele dumneavoastra, adresa, adresa de email, numarul de telefon etc. Intentia noastra este sa protejam identitatea si datelor tuturor utilizatorilor site-ului nostru.  Aceste informatii trebuie sa fie utilizate in scopul care a fost colectat si consimtit de utilizatorul proprietatii noastre online. WALTER BAUMAN SRL nu isi asuma nicio raspundere pentru daunele sau pierderile cauzate utilizatorului luxu.ro in cazul in care informatiile adunate prin procesul online sunt pierdute sau furate de la noi de catre o entitate sau o persoana terta parte. Cand accesati site-ul luxu.ro, in mod automat acesta primeste protocolul IP al calculatorului tau (IP-ul), lucru care ne ajuta la optimizarea site-ului conform sistemului de operare folosit sau motorului de cautare.

Email-uri de marketing: Intotdeauna cu permisiunea ta, este posibil sa primesti emailuri despre magazinul nostru, produsele noi sau alte noutati. Abonarea sau dezbonarea la emailurile de marketing este gratuita si voluntara si implica respectarea Termenilor si Conditiilor prezentului document. Va puteti dezabona oricand urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele transmise respecta Legea comertului electronic 365/2002 si Hotararea Guvernului nr.1308/2002 referitoare la comunicare comericiala asa cum este ea stipulata in legislatia romaneasca si internationala.

Acordul tau
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, magazinul online luxu.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Informatiile inregistrate sunt destinate realizarii tranzactiei (vanzarii) si pot fi transmise tertilor, cu precadere altor companii care apartin grupului. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Respectam in totalitate decizia ANSPDCP nr. 200/2015 privind categoriile de date personale pe care le prelucram si ne limitam doar la datele absolut necesare finalizarii tranzactiei, evaluarii produselor sau serviciilor, gestiune economico-financiara si informarii dumneavoastre: nume si prenume, adresa email, numar telefon, adresa facturare, adresa livrare.

Principii de prelucrare
Conform regulamentului european 679/2016, principiile urmate de WALTER BAUMAN SRL pentru protectia utilizatorilor Site-ului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal sunt urmatoarele:

 • Colectarea datelor cu caracter personal se face numai in scopurile specificate, clare si legitime si acestea nu sunt prelucrate in alt mod incompatibil cu aceste scopuri.
 • Datele cu caracter personal trebuie sa fie exacte si daca este necesar sa fie actualizate sau sterse in conformitate cu cererile dumneavoastra. Vom lua toate masurile rezonabile pentru stergerea sau rectificarea datelor inexacte, incomplete, avand in vedere scopurile pentru care au fost colectate sau pentru care sunt prelucrate in continuare.
 • Datele dumneavoastra cu caracter personal nu se pastreaza mai mult timp decat este necesar pentru scopurile pentru care au fost colectate sau pentru care sunt prelucrate ulterior.
 • Datele cu caracter personal sunt prelucrate in conditii de securitate, si astfel se asigura un nivel de protectie impotriva accesului neautorizat sau ilegal, si de asemenea in fata pierderii, distrugerii sau deteriorarii acestora.
 • WALTER BAUMAN SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/cumparator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.luxu.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate strict in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.
 • consimtamantul explicit oferit de catre utilizatori, daca ne aflam in cazul in care ne-ati acordat acest consimtamant (ex. in caz de marketing direct: transmiterea unui newsletter),
 • executarea unui contract la care utilizatorii sunt parte, (prelucrarea si expedierea comenzilor de produse plasate de catre dumneavoastra, furnizarea de servicii suport, notificari) sau pentru a face demersuri pre-contractuale la cererea utilizatorilor de incheiere a unui contract (ex. prezentarea ofertelor noastre). Datele care sunt necesare pentru acest scop sunt: nume, prenume, adresa de livrare, adresa de facturare, adresa de e-mail, numar de telefon.
 • daca este cazul, o obligatie legala aflata in sarcina WALTER BAUMAN SRL (luxu.ro) (ex. obligatii de raportare catre autoritati). Datele care sunt necesare pentru acest scop sunt: nume, prenume, adresa de livrare, adresa de facturare, adresa de e-mail, numar de telefon.
 • obiectivul legitim al WALTER BAUMAN SRL (luxu.ro) legat de administrarea companiei (de exemplu: centralizarea operatiunilor si mentinerea unei baze de date interne, analizarea unor idei de eficientizare a modului in care este operata activitatea economica a WALTER BAUMAN SRL (luxu.ro), efectuarea unor analize statistice cu privire la portofoliul de utilizatori).

Luxu.ro pastreaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor Site-ului sau conform cerintelor Regulamentului European 2016/679.

Scopuri de prelucrare
Colectam datele in mod exclusiv direct de la dumneavoastra si nu de la terti. Folosim datele dumneavoastra pentru urmatoarele scopuri:

 • facturarea produselor si serviciilor comandate;
 • prelucrarea si expedierea comenzilor de produse, precum si prestarea serviciilor comandate;
 • informarea utilizatorilor cu privire la statusul comenzilor plasate, prin telefon si prin mesaje transmise prin e-mail si SMS;
 • evaluarea produselor si serviciilor oferite;
 • marketing direct, respectiv informare prin mesaje transmise prin e-mail cu privire la produse si servicii existente sau noi produse si servicii exclusiv ale WALTER BAUMAN SRL (luxu.ro) nu si ale partenerilor sai sau promotii, concursuri sau orice alte actiuni de marketing desfasurate doar de catre WALTER BAUMAN SRL (luxu.ro), nu si de partenerii sai, numai in masura in care dumneavoastra v-ati exprimat acordul expres si neechivoc pentru prelucrarea e-mail-ului si/sau telefonului in acest scop;
 • preluarea si solutionarea de catre WALTER BAUMAN SRL (luxu.ro) a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate;
 • realizarea de rapoarte si analize cu privire la activitatea economica a WALTER BAUMAN SRL, cu scopul de a ajuta in managementul operational, precum si cu scopul de analiza gradul de performanta al activitatii economice a Online LUXU.
 • arhivarea documentelor care se realizeaza cu privire la relatia dintre dumneavoastra si WALTER BAUMAN SRL.
 • solutionarea litigiilor, investigatiilor sau oricaror altor plangeri /petitii la care WALTER BAUMAN SRL este parte.

De asemenea precizam ca WALTER BAUMAN SRL (luxu.ro) foloseste uneori datele cu caracter personal pentru o serie de scopuri secundare (e.g., audit intern, extern, arhivare, etc.), acestea fiind intotdeauna compatibile cu scopurile principale pentru care datele respective au fost initial colectate de catre WALTER BAUMAN SRL. WALTER BAUMAN SRL (luxu.ro) se obliga sa nu faca publice datele cu caracter personal transmise de catre dumneavoastra prin intermediul Site-ului, sa nu le comercializeze si sa nu le dezvaluie catre terte parti, cu exceptia situatiei in care se afla intre partenerii agreati in mod expres de catre WALTER BAUMAN SRL (luxu.ro)  (spre exemplu furnizorii de servicii de curierat, furnizorii de servicii de gestiune-economica, furnizorii de servicii de administrare a site-ului, furnizori de servicii de trimitere a newsletter-ului, etc.). Intr-o astfel de situatie, WALTER BAUMAN SRL (luxu.ro) se va asigura ca partenerul colaborator, ales cu atentie, va indeplini cerintele legale cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

Colaboratori terti
Pentru a putea furniza catre dumneavoastra produsele si serviciile prezentate pe Site, colaboram cu mai multi parteneri terti si transmitem catre acestia datele dumneavoastra personale:

 • SC FAN Courier Express SRL, SC NEMO EXPRESS SRL, SC DPD SRL, precum si alti furnizori de servicii de curierat.
 • SC NETOPIA SRL (Netopia Mobilpay): furnizor de servicii de plata online
 • VIVA PAYMENT SERVICES SINGLE MEMBER SA (Viva Wallet): furnizor de servicii de plata online
 • Alte firme de transport sau servicii montaj cu care lucram in mod punctual.

Datele cardului de plata al Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre WALTER BAUMAN SRL (luxu.ro), ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei entitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Perioada de stocare
In vederea realizarii scopurilor mai sus-mentionate, datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi stocate de catre WALTER BAUMAN SRL (luxu.ro) pentru o perioada nedeterminata in cazul furnizarii de produse si servicii si pe perioada nedeterminata in cazul datelor cu caracter personal necesare transmiterii newsletter-ului.

Drepturile dumneavoastra, ale utilizatorului site-ului cu privire la datele cu caracter personal
Drepturile care pot fi exercitate, in mod individual sau cumulat, de catre dumneavoastra, cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal sunt urmatoarele:

 • Dreptul la stergerea datelor(”dreptul de a fi uitat”) – puteti cere stergerea datelor dumneavoastra personale in situatiile reglementate expres de lege (in special in cazul retragerii consimtamantului sau in cazul in care se constata ca prelucrarea datelor cu caracter personal nu a fost legala). Astfel puteti obtine din partea WALTER BAUMAN SRL stergerea respectivelor date,
 • Dreptul de acces– puteti solicita confirmarea faptului ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate sau nu de catre WALTER BAUMAN SRL. In cazul in care sunt prelucrate puteti solicita accesul la acestea, precum si anumite informatii despre acestea. La solicitare dumneavoastra, WALTER BAUMAN SRL va elibera si o copie a datelor cu caracter personal prelucrate. Solicitarea de copii suplimentare va fi tarifata in functie de costurile efective suportate de WALTER BAUMAN SRL,
 • Dreptul la rectificare– puteti obtine modificarea datelor cu caracter personal inexacte, precum si completarea celor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea de informatii suplimentare,
 • Dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal– va puteti opune in orice moment prelucrarii sau a crearii de profiluri, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, aceasta prelucrare fiind efectuata pe baza interesului legitim al WALTER BAUMAN SRL sau in exercitiul unui interes public sau al unei autorizari cu care este investita WALTER BAUMAN SRL,
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii – puteti obtine din partea WALTER BAUMAN SRL restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal in anumite situatii reglementate expres de lege (in special in cazul in care se contesta exactitatea respectivelor date pe perioada necesara pentru determinarea acestei inexactitati, sau in cazul in care prelucrarea este ilegala, si nu doriti stergerea datelor, ci optati pentru restrictionarea acestora). In aceste situatii, cu exceptia stocarii, datele nu vor mai fi prelucrate,
 • Dreptul de a depune plangere – puteti depune plangere fata de modul in care WALTER BAUMAN SRL prelucreaza datele cu caracter personal. Plangerea va fi depusa la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
 • Dreptul la portabilitatea datelor – puteti primi datele cu caracter personal furnizate, intr-un format structurat si clar, care sa poata fi citit automat, si puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator. Acest drept este aplicabil numai pentru datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra catre WALTER BAUMAN SRL (luxu.ro), si numai daca prelucrarea datelor cu caracter personal este realizata prin mijloace automate, si are ca obiectiv legal fie executarea unui contract, fie consimtamantul dumneavoastra,
 • Dreptul de a va retrage consimtamantul– va puteti retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de catre WALTER BAUMAN SRL (luxu.ro) in orice moment, in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamant. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila,

Aceste drepturi pot fi exercitate de catre dumneavoastra fie individual, fie cumulat prin transmiterea unei cereri scrise, semnate si datate, la sediul WALTER BAUMAN SRL (luxu.ro) din Jud. Ilfov, Oras Bragadiru, Str. Mărgelelor, Nr.27, Camera 1, Ap.10 sau prin E-mail: contact@luxu.ro.

Revizuiri ale politicii de confidentialitate
WALTER BAUMAN SRL (luxu.ro) isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza aceasta Politica  de Confidentialitate, in orice moment. Informatiile suplimentare vor fi incluse intr-un document actualizat. De aceea, atunci cand accesati site-ul va rugam sa verificati sectiunea dedicata Protectiei datelor cu caracter personal deoarece este posibil sa fi intervenit modificari de la ultima vizita. In cazul in care aveti intrebari in legatura cu informatiile prezentate pe aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa contact@luxu.ro.

Dezvaluirea informatiilor personale
Exista posibilitatea sa iti dezvaluim informatiile personale daca ne sunt cerute pe cale legala sau daca acest lucru incalca Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului expunandu-ne la o situatie cu caracter ilegal.

SECTIUNEA 16 – HOSTING

Magazinul nostru este gazduit de serverele WordPress. Informatiile tale sunt stocate in baza de date a luxu.ro, in serverele acesteia si in general in serverele WordPress. Informatiile tale sunt in siguranta, stocate in servere dedicate, securizate cu firewall.

SECTIUNEA 17 – PLATILE

Daca ai ales un procesator de plati pentru a finaliza comanda ta, atunci acesta va colecta datele cardului tau. Toate informatiile sunt criptate conform protocoalelor (PCI-DSS) Payment Card Industry Data Security Standard. Datele tranzactiei sunt stocate doar cat este necesar pentru a finaliza comanda. Dupa ce tranzactia a fost efectuata, toate infomatiile cardului tau sunt sterse imediat. Toti procesatorii de plati integrati in luxu.ro sunt evaluati conform standardelor (PCI-DSS) si supravegheati de PCI Security Standard Council acesta fiind organismul de supraveghere international creat prin efortul procesatorilor cunoscuti ca Visa, Mastercard, American Express and Discover. Respectarea acestor standarde este conforma cu un grad ridicat de siguranta a tranzactiilor pe site-ul luxu.ro Pentru mai multe informatii legate de standardele de Securitate si securitatea informatiei, puteti accesa furnizorul nostru de plati pentru Romania mobilpay.ro.

Produsele comandate pot fi achitate utilizand urmatoarele metode de plata:

 • Card bancar prin intermediul partenerului MobilPay. Platile cu card sunt procesate prin MobilPay si sunt securizate prin folosirea 3D Secure System si conexiuni incriptate. MobilPay nu stocheaza informatiile despre cardul clientului. In plus, cu sistemul 3D Secure System poti avea o parola suplimentara doar pentru platile online, pe care o poti folosi pentru o siguranta sporita.
 • Transfer bancar, in contul deschis pe numele WALTER BAUMAN SRL la Banca ING – RO68INGB0000999913765733. Comisioanele bancare aferente transferului, vor fi achitate de catre Cumparator.
 • Plata cu Ordin de plata: Plata prin Ordin de plata se face in baza facturii proforme emise de Vanzator, in urma confirmarii prin e-mail a comenzii cu un consultant de vanzari. Pe ordinul de plata se va mentiona obligatoriu codul clientului indicat de WALTER BAUMAN SRL. pe factura proforma si numarul comenzii sau al facturii. Daca pe ordinul de plata nu apar informatiile de mai sus, rugam Cumparatorul a trimite dovada platii cu indicarea informatiilor de mai sus pe adresa de e-mail: contact@luxu.ro

Livrarea va fi efectuata numai dupa creditarea contului bancar al Vanzatorului cu intreaga suma a comenzii facute pe site-ul luxu.ro. In caz contrar, WALTER BAUMAN SRL are dreptul sa suspende termenul de livrare pana la confirmarea efectuarii platii afisate in cadrul site-ului www.luxu.ro. Preturile bunurilor si serviciilor afisate in cadrul site-ului luxu.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare si includ si costurile de livrare. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura fiscala pentru produsele si serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

SECTIUNEA 18 – SERVICII OFERITE DE TERTI

In general, serviciile oferite de terti si utilizate de noi, doar vor colecta, folosi si dezvalui informatiile tale strict in limita serviciilor furnizate. In orice caz, toti furnizorii de servicii terti au politici de securitate a informatiei care pot fi consultate de catre dumneavoastra in momentul folosirii lor. Este important de mentionat ca anumiti furnizori pot fi locati in alte zone decat Romania. Prin urmare daca va veti da acordul implicit si veti actiona in vederea finalizarii unei tranzactii, este important sa stiti ca informatiile dumneavoastra personale vor fi supuse legilor si jurisdictiei din locatia furnizorului. De exemplu, daca dumneavoastra sunteti localizat in Romania si tranzactia este procesata de un procesator cu cardul localizat in Canada, atunci informatiile dumneavoastra personale folosite pentru incheierea tranzactiei pot fi subiectul unei potentiale dezvaluiri conform legislatiei curente in Canada. Odata ce ati parasit magazinul online sau daca sunteti redirectionat catre site-ul sau aplicatia unui furnizor tert, nu mai sunteti sub incidenta Termenilor si Conditiilor care guverneaza acest site. In cazul in care oricare dintre aceste masuri prevazute de acesti termeni si aceste conditii sunt declarate nule sau neavenite, astfel de masuri vor fi interpretate de asa maniera incat sa reflecte cat mai bine intentiile initiale ale luxu.ro, iar restul de masuri vor fi considerate in continuare legal valabile. Neaplicarea sau neridicarea unei pretentii legitime din partea luxu.ro pentru oricare dintre masurile prevazute in acesti Termeni si Conditii sau neexercitarea oricarui alt drept nu vor fi considerate o renuntare de catre luxu.ro la astfel de masuri sau drepturi daca renuntarea nu se face explicit si in scris.

Links
Odata ce ai accesat un link din site-ul nostru, acesta te poate redirectiona in afara lui pe pagina aferenta linkului. Nu suntem responsabili pentru politicile de securitatea informatiei sau protectia informatiilor cu caracter personal de pe site-ul accesat si te incurajam sa le citesti de fiecare data.

SECTIUNEA 19 – SECURITATEA

Pentru a proteja informatiile tale personale, luxu.ro isi ia toate masurile rezonabile de siguranta si urmareste bunele practice din industrie pentru a evita pierderi accidentale, accesari ilegale, dezvaluiri sau distrugeri. Toate informatiile legate de platile cu cardul sunt criptate conform celor mai inalte tehnologii de Securitate a datelor existente pe piata (SSL) si stocate folosind AES-256 ca mecanism de criptare. In acest fel metoda de transmiterea a informatiilor este 100% sigura, noi urmand cele mai stricte standarde PCI-DSS de Securitate in domeniul comertului online.

SECTIUNEA 20 – COOKIES

Anumite informatii care nu constituie date personale si nu permit identificarea utilizatorului pot fi inregistrate de server-ele utilizate de luxu.ro (browser-ul utilizat, adresa IP etc.). Utilizatorul este informat ca un cookie poate fi instalat automat pe browser-ul sau, la accesarea Site-ului. Cookie-ul este un set de date care nu permite identificarea utilizatorului de Internet, dar care serveste la inregistrarea informatiilor privind navigarea utilizatorului in cadrul Site-ului (paginile vizitate, data si ora accesarii etc.). Utilizarea de cookies permite analiza frecventei de accesare a Site-ului, masurarea audientei etc., cu scopul imbunatatirii calitatii Site-ului. In mod normal, browser-ul dumneavoastra contine o optiune care permite refuzul instalarii de cookies. Acest lucru nu impiedica conectarea la Site-ul nostru, dar poate avea ca rezultat incarcarea cu intarziere a paginilor. Informatiile cu caracter personal privind utilizatorul sunt destinate luxu.ro si pot fi transmise tertilor, cu precadere altor companii care apartin grupului. Utilizatorul poate refuza transmiterea datelor sale cu caracter personal, trimitand un e-mail la urmatoarea adresa: contact@luxu.ro.

Ce sunt cookies-urile
Un cookie este o cantitate mica de informatii care este descarcata pe computer sau pe dispozitiv cand vizitati anumite site-uri web. Utilizam un numar de cookie-uri diferite pe site-ul luxu.ro, incluzand cookie-uri strict necesare, de performanta, de publicitate si de continut social sau de continut. Modulele cookie imbunatatesc experienta dvs. de navigare, permitand site-ului sa-si aminteasca actiunile si preferintele (cum ar fi selectia de login si regiune). Aceasta inseamna ca nu trebuie sa reintroduceti aceste informatii de fiecare data cand va intoarceti la site sau cautati dintr-o pagina in alta. Modulele cookie furnizeaza, de asemenea, informatii despre modul in care utilizatorii utilizeaza site-ul web, de exemplu daca este prima data cand viziteaza sau daca sunt vizitatori frecventi. Cititi mai multe despre modulele cookie (si alte tehnologii similare de urmarire) si despre modul in care folosim datele colectate prin intermediul acestor tehnologii, in Politica noastra de confidentialitate. 

Ce cookies-uri folosim si de ce? 
Am organizat cookie-urile pe care le folosim in urmatoarele categorii, pentru a intelege mai usor de ce avem nevoie de ele: 

 • Strict necesare- sunt folosite pentru a ne asigura ca puteti folosi site-ul nostru corect si eficient
 • Performanta- sunt folosite pentru a analiza modul In care site-ul nostru functioneaza si cum il putem imbunatati
 • Functionalitate- sunt folosite pentru a imbunatati experienta dumneavoastra de navigare, pentru a va bucura de functionalitati cum este Cosul meu din Magazinul online
 • Informatii trafic / Publicitate- sunt folosite pentru a afla informatii legate de vizita dumneavoastra pe site, de unde ati accesat site-ul nostru si alte informatii asemanatoare
 • Cookies sociale si de continut

Cookies necesare 
Unele cookie-uri sunt necesare pentru a va permite sa rasfoiti site-ul nostru, pentru a utiliza toate functionalitatile si zone sigure de acces. Utilizarea acestor cookie-uri este esentiala pentru ca site-ul sa functioneze. De exemplu, folosim cookie-uri de intrare pe durata unei sesiuni pentru a tine evidenta accesarilor unui utilizator in completarea formularelor care se intind pe mai multe pagini.

Cookies performanta 
Folosim module cookie functionale pentru a ne aminti alegerile pe care le-ati facut sau informatiile pe care le-ati furnizat, cum ar fi numele dvs. de utilizator, limba sau regiunea in care va aflati. Acest lucru ne permite sa adaptam experienta pe siteul nostru in mod specific preferintelor dvs. De exemplu, modulele cookie de autentificare sunt cookie-uri functionale care sunt utilizate pe durata unei sesiuni (sau persistente, daca sunteti de acord cu functia „aminteste-ma”) pentru a permite utilizatorilor sa se autentifice in vizitele ulterioare sau sa obtina acces la continut autorizat pe pagini. 

Cookies de functionare 
Cookies de securitate centrate pe utilizator pentru a detecta abuzurile de autentificare pentru o durata limitata persistenta, cum ar fi incercarile repetate de conectare nereusite. Aceste cookie-uri sunt stabilite pentru sarcina specifica de a spori securitatea serviciului Continutul cookie-urilor pentru sesiuni de continut multimedia (cookie-uri flash) este folosit pe durata unei sesiuni pentru a stoca datele tehnice necesare, pentru redarea continutului video sau audio (de exemplu, calitatea imaginii, viteza legaturii de retea si parametrii de tamponare). Load balancing cookies sunt utilizate pe durata sesiunii pentru a identifica acelasi server din pool pentru ca balancerul de incarcare sa redirectioneze cererile de utilizator in mod corespunzator.  Configurarea cookie-urilor personalizate pentru interfata cu utilizatorul este utilizata pentru a stoca preferinta unui utilizator cu privire la un serviciu pe paginile web. 

Cookies de trafic si publicitate 
Utilizam aceste cookie-uri pentru a estima numarul de vizitatori unici, pentru a imbunatati site-ul noastru si pentru a detecta cele mai cautate cuvinte din motoarele de cautare care conduc la o pagina Web. Aceste cookie-uri nu sunt folosite pentru a va viza in marketingul online. Utilizam aceste module cookie pentru a afla cum functioneaza site-urile web si site-urile comerciantilor nostri si facem modificari relevante pentru a imbunatati experienta dvs. de navigare.  Elemente cookie de analiza terta parte – De asemenea, folosim Google Analytics si alti furnizori de analiza terta parte enumerati mai jos pentru a masura modul in care utilizatorii interactioneaza cu continutul site-ului nostru web. Aceste module cookie „amintesc” ce au facut utilizatorii nostri pe paginile anterioare si modul in care au interactionat cu site-ul web. Pentru mai multe informatii despre Google Analytics, accesati pagina de informatii Google. Pentru instructiuni despre cum sa renuntati la Google Analytics, consultati mai jos.  Cookies publicitare sunt utilizate pe site-ul nostru pentru a adapta marketingul la dumneavoastra si la interesele dvs. si pentru a va oferi un serviciu mai personalizat in viitor. Aceste cookie-uri iti aduc aminte ca ai vizitat site-ul nostru si este posibil sa impartasim aceste informatii unor terte parti, cum ar fi agentii de publicitate. Desi aceste module cookie pot sa urmareasca vizitele dispozitivului dvs. pe site-ul nostru web si pe alte site-uri, acestea nu va pot identifica in mod personal. Fara aceste cookie-uri, reclamele pe care le vedeti pot fi mai putin relevante si interesante pentru dvs. Aflati mai multe despre modul in care companiile utilizeaza modulele cookie pentru a efectua publicitate vizata sau redirectionata aici. Nu stabilim cookie-uri de publicitate prin reclame display ale comerciantilor nostri, desi comerciantii pot alege sa faca acest lucru independent. 

Cookies sociale si de continut
Sunt plasate de pluginuri sociale (cum ar fi butonul de tip Facebook) si alte instrumente menite sa furnizeze sau sa imbunatateasca continutul unui site web (de exemplu, serviciile care permit redarea fisierelor video sau care creeaza sectiuni de comentarii). Integram aceste module in platforma noastra pentru a imbunatati experienta de navigare si interactiunea cu site-urile noastre. Retineti ca unele dintre aceste servicii ale unor terte parti plaseaza cookie-uri care sunt, de asemenea, utilizate pentru lucruri precum publicitatea comportamentala, analiza si / sau cercetarea de piata. 

Cat timp raman cookie-urile pe calculatorul meu sau pe dispozitivul mobil? 
Durata de timp pentru care un cookie ramane pe computerul dvs. sau pe dispozitivul mobil depinde de tipul de cookie „persistent” sau de „sesiune”. Cookie-urile pentru sesiuni dureaza pana cand opriti navigarea si cookie-urile persistente dureaza pana cand acestea expira sau sunt sterse. Majoritatea cookie-urilor pe care le folosim sunt persistente si vor expira intre 30 minute si doi ani de la data descarcarii pe dispozitiv. Vedeti sectiunea de mai jos despre cum sa controlati modulele cookie pentru mai multe informatii despre eliminarea acestora inainte de expirarea acestora. 

Cum sa controlati cookies-urile 
Puteti controla si gestiona cookie-urile in diferite moduri. Retineti ca eliminarea sau blocarea modulelor cookie poate avea un impact negativ asupra experientei utilizatorului, iar anumite parti ale site-ului nostru nu mai pot fi pe deplin accesibile. Majoritatea browserelor accepta automat cookies-urile, insa puteti alege sa acceptati sau nu cookie-urile prin intermediul controalelor browserului dvs., adesea gasite in meniul browserului dvs. „Instrumente” sau „Preferinte”. Pentru mai multe informatii despre modificarea setarilor browserului sau despre modul de blocare, gestionare sau filtrare a modulelor cookie, puteti gasi in fisierul de ajutor al browserului dvs. sau prin site-uri precum: www.allaboutcookies.org.  Multe dintre serviciile de publicitate terta parte si alte servicii de urmarire enumerate mai sus va ofera posibilitatea de a renunta la sistemele lor de urmarire. Puteti citi mai multe despre informatiile pe care le colecteaza si despre cum sa renuntati prin legaturile privind politica de confidentialitate enumerate mai sus.

Cookies parteneri Descriere Politica confidentialitate
Alexa Metrics Folosim Alexa metrics pentru a vedea cum utilizatorii interactioneaza cu site-ul nostru https://www.alexa.com/help/privacy
Google Analytics Folosim Google Analytics pentru a masura cum utilizatorii interactioneaza cu site-ul nostru https://policies.google.com/privacy
Reclame:
Parteneri Description Politica confidentialitate
Bing Ads Folosim Bing Ads pentru reclama targetate catre clientii care au vizitat site-ul nostru https://privacy.microsoft.com/en-ca/privacystatement
Facebook Custom Audiences Folosim Facebook Custom Audiences pentru reclame destinate utilizatorilor site-ului nostru https://www.facebook.com/policy.php
Google Ads Folosim Google Ads pentru a reclame destinate utilizatorilor site-ului nostrum https://policies.google.com/privacy
Social Media & Content:
Partener Descriere Politica confidentialitate
Facebook Connect Folosim Facebook Connect pentru a permite utilizatorilor nostril sa interactioneze cu continutul nostrum si pentru a le permite distributia acestuia in Facebook sau alte platforme de socializare. https://www.facebook.com/policy.php
Pinterest Folosim Pinterest pentru a permite utilizatorilor nostril sa interactioneze cu continutul site-ului nostrum si pentru a le permite distributia acestuia in platforma Pinterest https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy
Twitter Folosim Twitter pentru a permite utilizatorilor nostri sa interactioneze cu continutul site-ului nostru si pentru a le permite distributia acestuia in platforma Pinterest https://twitter.com/en/privacy

SECTIUNEA 21 – VARSTA

Prin acceptarea acestor termeni si conditii se confirma implicit ca varsta dumneavoastra depaseste varsta legala la care puteti accesa produsele si serviciile oferite. Pagina de internet: www.luxu.ro poate fi folosita doar de persoanele majore, care au implinit 18 ani detinand capacitatea deplina de a desfasura actiuni juridice. Daca utilizati acest site in numele unei firme sau a altei organizatii, atunci acceptati acest acord in numele dumneavoastra propriu, dar si a organizatiei respective, si sunteti direct raspunzator ca aveti autoritatea de a confirma acceptul acestui acord in numele organizatiei. Veti confirma de asemenea ca nu veti folosi produsele si serviciile pentru nici o activitate ilegala care ar incalca legile Romaniei si cele internationale. Nu veti transmite virusi sau secvente de cod de natura distructiva asupra site-ului sau utilizatorilor sai. Orice tentativa de incalcare a acestor Termeni si Conditii va duce la incetarea imediata a furnizarii serviciilor de catre luxu.ro si dupa caz implicarea organelor abilitate daca s-a constatat o incalcare a legii.

SECTIUNEA 22 – SCHIMBARI IN POLITICA DE SECURITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Ne rezervam dreptul de a modifica termenii si conditiile acestei politici de fiecare data cand dorim sau cand ne este impus acest lucru de normele in vigoare. Prin urmare va  rugam sa accesatii aceasta sectiune frecvent pentru a fi la curent cu ultimele modificari. Toate modificarile si clarificarile au efect imediat din momentul publicarii pe site. Daca vor fi modificari in aceasta politica de securitate a datelor cu caracter personal, se considera ca v-am notificat aici legat despre ce informatii colectam, cum le folosim, dezvaluim sau alte circumstante. Daca magazinul nostru va fi achizitionat sau va fuziona cu o alta companie, informatiile dumneavoastra este posibil sa fie transferate catre noii proprietari acestia putand sa vanda in continuare produse si servicii catre dumneavoastra.

Cesionare si subcontractarea
Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii aferente onorarii Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul.


Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului WALTER BAUMAN SRL sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.luxu.ro va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului www.luxu.ro si va pune in miscare cercetarea penala.

SECTIUNEA 23 – LEGEA APLICABILA – LITIGII. FORTA MAJORA

Prezentul document va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana. Prezentele conditii constituie singurul instrument juridic probant pentru solutionarea eventualelor litigii intre parti. Eventualele litigii aparute intre Cumparator si Vanzator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti romane competente in localitatea in care are sediul Cumparatorul. Daca oricare dintre prevederile prezentelor conditii este sau devine nula, celelalte prevederi raman valabile. Orice prevedere nula va fi substituita cu o prevedere similara in sensul cu scopul celor aratate mai sus.

Forta majora
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

SECTIUNEA 24 – INTREBARI SI SOLICITARI

Daca vei dori sa accesezi, corectezi sau stergi orice informatie personala dezvaluita catre noi, poti sa ne contactezi pe adresa de mail contact@luxu.ro sau ne poti suna pe numerele de contact. Pentru orice informatie sau neclaritate te rugam sa ne contactezi.

Datele de identificare WALTER BAUMAN SRL

 • WALTER BAUMAN SRL.
 • Sediu social: in Jud. Ilfov, Oras Bragadiru, Str. Mărgelelor, Nr.27, Camera 1, Ap.10
 • Inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J23/2114/2023
 • CUI: RO 47897515
 • Telefon: +40745846234

Informatii contact
Orice intrebare despre Termenii si conditiile utilizarii site-ului luxu.ro se poate adresa pe email: contact@luxu.ro