Profita Acum de Reducerile de Primavara!

DOAR AZI - EXTRA Reducere 20%

La Toate Produsele

STOC20

Cum cumpar?

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos.

Apoi, puteti vizualiza pagina Cosului de cumparaturi, unde veti regasi lista de produse existente in cos, veti putea sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos.

Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Finalizeaza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, deselectati optiunea Adresa mea de livrare este aceeași cu cea de facturare.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare.

Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport.

Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

 

PRELUARE COMENZI TELEFONICE si Program Customer Service

Pentru comenzi online se poate aplica la orice ora.

Daca doriti sa fiti asistat la achizitie de consultantul nostru, programul de preluare comenzi este de luni pana vineri, intre orele 09:00-17:00.

In zilele de sambata, duminica si in zilele de sarbatori legale se lanseaza doar comenzi on-line.