Profita Acum de Reducerile de Primavara!

DOAR AZI - EXTRA Reducere 20%

La Toate Produsele

STOC20

Montaj si Livrare

LIVRARE

Indiferent de produs, livrarea și transportul sunt gratuite oriunde în România. Dacă condițiile de la fața locului o permit, în București și în zonele urbane și limitrofe lor din județele Ilfov, Prahova, Brașov, Mureș, Cluj și Timiș, în cazul produselor foarte grele sau voluminoase asigurăm inclusiv punerea pe poziție a acestora. Livrările cu montaj se realizează în general la sfârșit de săptămână și în zilele libere, atunci când traficul din orașe este mai liber și clienții pot fi găsiți mai ușor acasă. În condiții excepționale de livrare (etaje superioare fără acces lift, livrare cu macara sau nacelă pe fereastră, drumuri cu acces dificil, etc.) suntem nevoiti să percepem taxe suplimentare pentru livrare. Nu asiguram fixarea produselor de pereti (polite, oglinzi, sisteme de ancorare, etc.).

MONTAJ

Majoritatea produselor se livrează gata asamblate. În cazul excepțiilor, montajul este facil și poate fi realizat inclusiv de către persoane fără experiență. Instrucțiunile de montaj însoțesc întotdeauna produsul.

PLATA

Plata se face la plasarea comenzii dacă ați optat pentru plata cu cardul. În cazul în care alegeți varianta de plata prin transfer bancar, considerăm comanda valida dacă efectuați plata in termen de 24 ore de la plasarea comenzii. Având în vedere valoarea produselor și constrângerile legale legate de sumele care pot fi plătite numerar, nu putem oferi serviciul de livrare cu plata ramburs.