Profita Acum de Reducerile de Primavara!

DOAR AZI - EXTRA Reducere 20%

La Toate Produsele

STOC20

Politica de Anulare a Comenzii

În cazul în care doriți anularea unei comenzi, trebuie să notificați imediat comerciantul, de preferință prin telefon, transmițând numărul comenzii, in termen de maxim 24 ore. Dupa acest termen, comanda este preluata pentru fabricare si nu mai poate fi anulata.
Dacă anularea este acceptată, nu se aplică nicio taxă suplimentară de anulare. Dacă comerciantul refuză anularea comenzii din cauza faptului că livrarea continutului a fost trimisa comanda nu poate fi anulată. 

Comenzile deja expediate nu vor fi rambursate conform  OUG 34/2014 (Conform ANPC).

În cazul în care anularea a fost solicitată la timp și Comerciantul a acceptat anularea comenzii, vă vom returna sau re-credita debitul dumneavoastră cu suma totală în termen de până la 14 zile lucrătoare.
Comerciantul poate anula o comanda dacă produsul nu este disponibil pentru orice motiv imputabil platformei sale. În acest caz, vă vom transmite o notificare, dacă este cazul, și vă vom returna orice plată efectuată.

Comanda efectuata de către Utilizator, poate fi anulata, fără nicio notificare prealabilă și fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:
a) Neacceptarea de către banca emitenta a cardului Utilizatorului, a tranzacției, în cazul plății online;
b) Invalidarea tranzactiei de către procesatorul de carduri agreat de societatea noastră, în cazul plății online;
c) Datele furnizate de către Utilizator, pe Platformă sunt incomplete și/sau incorecte;