LIVRARE

Indiferent de produs, livrarea și transportul sunt gratuite oriunde în România. Dacă condițiile de la fața locului o permit, în București și în zonele urbane și limitrofe lor din județele Ilfov, Prahova, Brașov, Mureș, Cluj și Timiș, în cazul produselor foarte grele sau voluminoase asigurăm inclusiv punerea pe poziție a acestora. Livrările cu montaj se realizează în general la sfârșit de săptămână și în zilele libere, atunci când traficul din orașe este mai liber și clienții pot fi găsiți mai ușor acasă. În condiții excepționale de livrare (etaje superioare fără acces lift, livrare cu macara sau nacelă pe fereastră, drumuri cu acces dificil, etc.) suntem nevoiti să percepem taxe suplimentare pentru livrare. Nu asiguram fixarea produselor de pereti (polite, oglinzi, sisteme de ancorare, etc.).

Pentru informații complete legate de livrare va rugăm consultați Secțiunea 7 din Termeni și Condiții.

MONTAJ

Majoritatea produselor se livrează gata asamblate. În cazul excepțiilor, montajul este facil și poate fi realizat inclusiv de către persoane fără experiență. Instrucțiunile de montaj însoțesc întotdeauna produsul.

Încercăm să oferim clienților noștri o experiență cât mai plăcută. De aceea, atunci când este posibil, echipele noastre efectuează punerea pe poziție și montajul în mod gratuit. Din păcate acest serviciu îl putem oferi doar în unele localități. Vă rugăm să ne contactați la 0735395646 pentru a afla dacă acest serviciu este disponibil în locația dumneavoastră.

PLATA

În cazul produselor personalizate cu termen de livrare mai mare de 2 săptămâni puteți plăti un avans de 50% din prețul produsului și diferența înainte de livrare.

Plata se face la plasarea comenzii dacă ați optat pentru plata cu cardul. În cazul în care alegeți varianta de plata prin transfer bancar, considerăm comanda valida dacă efectuați o plata avans sau integrală în 48 de ore de la plasarea comenzii. Având în vedere valoarea produselor și constrângerile legale legat de sumele care pot fi plătite numerar, nu putem oferi serviciul de livrare cu plata ramburs.

Pentru informații complete legate de condițiile de plata va rugăm consultați Secțiunea 17 din Termeni și Condiții