Despre Noi

Pasiunea pentru lucrul bine facut

Misiuni si Valori

Misiunea Luxu.ro este de a te incuraja sa-ti exprimi individualitatea prin intermediul designului de obiect si de a explora, pana ce-ti gasesti frumosul autentic tie. 

Oferta Noastra

Mobilier deosebit de la canapele, fotolii, colțare, dormitoare, până la cele mai mici elemente, precum covoare, scaune sau birouri. Știm că cel mai mult contează calitatea produselor pentru caminul tau.

Povestea Noastra

Cautam si selectam noi produse si solutii pentru amenajarea spatiilor, cu dorinta de a indeplini si chiar a anticipa preferintele clientilor si pentru a ne asigura ca ceea ce oferim detine calitatea si functionalitatea pe care clientii le așteapta de la Luxu.ro, dar si ingredientele pentru a le pune in valoare personalitatea si imbogati stillul de viata.

Este deja dovedit stiintific ca designul interior are un rol terapeutic, iar spatiul din jurul nostru ne poate influenta starea de spirit. Cand gasesti acele elemente de styling care iti dau sentimentul ca sunt exact touch-ul care ii lipseste casei tale, ia-le, nu sta pe ganduri! Ne axam pe senzatii, placeri, emotii pe care le traiesti atunci cand privesti si atingi noile piese de mobilier.

Observi culori, simti texturi si forme perfecte.